Meld je nu aan en word ook gevonden!
Hondencursus Heesch gezocht? Hieronder vind je alle aanbieders!
Omschrijving Vergoeding
Waardering
Afstand

Bert Hondenschool

Honden Cursus

Meer informatie
U kunt contact met mij opnemen middels de telefoon of een e-mail sturen. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
4 km

Pittens

Honden training en cursus

Meer informatie
U kunt contact met mij opnemen middels de telefoon of een e-mail sturen. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
5 km

Jeannine Janssen

Honden uitlaat service 'Uit en thuis'

Meer informatie
Honden uitlaat service "Uit en Thuis" die wandelt wel overwogen met kleine groepen. Op deze manier leren we de honden beter kennen en kunnen we de groepen op elkaar afstemmen. "Uit en Thuis heeft een vaste locatie waar de honden veilig kunnen rennen, spelen, zwemmen, graven, snuffelen en stoeien.

Deze locatie bestaat uit een stuk grond van 1 hectare, volledig afgezet, ook is er een grote vijver waar de honden kunnen zwemmen of pootjebaden. deze vijver word d.m.v. een pomp aangevuld met schoon grondwater.
op aanvraag
0 recensies
18 km

Seggelinck

Honden training en cursus

Meer informatie
HondenMaat is een eenmanszaak (zie ook Wie ik ben).
Het is een gedragspraktijk waar hondeneigenaren advies en begeleiding kunnen
krijgen bij het opvoeden en trainen van hun hond.
Hierbij staat een goede en plezierige samenwerking tussen baas en hond centraal,
zodat zij in harmonie met elkaar kunnen leven en werken.
Tijdens een begeleiding en bij het geven van advies zal altijd naar ?het totaalplaatje?
worden gekeken. Dit betekent dat niet alleen het gedrag van de hond aan bod komt,
maar dat ook het gedrag van de baas als roedelleider en de leef en
trainomstandigheden van baas en hond worden meegenomen in het advies.
Er zal tijdens de begeleidingen dan ook veel aandacht worden besteed aan het vinden
en toepassen van trainingsmethoden, hulpmiddelen, trainingsschema?s etc. die zowel
bij de baas als bij de hond passen.
op aanvraag
0 recensies
20 km

Krista Zweers

Hestia Uitlaatservice

Meer informatie
Mijn naam is Krista Zweers. In het voorjaar van 2011 ben ik Hondencentrum Hestia gestart. Dit hondencentrum is gespecialiseerd in hondentrainingen aan kinderen/jongeren met een bepaalde gedrags- en/of ontwikkelingsproblematiek. Daarnaast bied ik verschillende trainingstrajecten aan voor zowel kinderen als volwassenen. Naast het geven van training en advies run ik een gediplomeerd hondenuitlaatservice, voor mensen die om verschillende redenen hun hond(en) niet kunnen uitlaten.

Hoe is het begonnen?
In 2001 heb ik mijn diploma aan de agrarische lerarenopleiding behaald. Ik ben les gaan geven op een ZMLK school, een school voor zeer moeilijk lerende kinderen. Ik werk momenteel nog steeds op deze school met een zeer brede doelgroep.Kinderen/jongeren met een vorm van autisme, ADHD, bepaalde gedragsproblematieken, syndroom van down en bepaalde leerachterstanden geef ik met veel liefde en plezier les.
In 2004 kocht ik mijn eerste eigen hond. Een Engelse Cocker Spaniel, Tygo genaamd. Ik was meteen helemaal verliefd op hem! We gingen samen op puppytraining en deze start heeft ervoor gezorgd dat ik op dit moment de gelukkige begeleider ben van een mooie hondenroedel bestaande uit 3 Spaniels.
Tygo, reu, geboren in 2004.Hestia, teef, geboren in 2005. Frits, reu, geboren in 2008.
In 2006 ging ik bij de plaatselijke hondenvereniging werken als hondeninstructrice. Ik heb mogen ervaren en ervaar nog steeds hoe leuk het is om met mensen en hun hond(en) te werken.
op aanvraag
0 recensies
20 km

Karin Lavrijsen

Mee met Bobby

Meer informatie
Wil je je hond een lange wandeling geven waarbij hij fijn met andere honden kan optrekken? Woon je in Nijmegen, Beek, Ubbergen, Berg en Dal of Heilig Landstichting? Ga jij voor kleinschaligheid, kwaliteit en veiligheid? Dan is Mee Met Bobby de hondenuitlaatservice voor jou!

Zo werkt mijn sportieve hondenuitlaatservice

Ik, Karin Lavrijsen, kom samen met mijn Engelse Springer Spaniel Bobby je hond ophalen. Als al onze vijf gasten in hun eigen bench in de bus zitten, rijden we naar een van de vele uitlaatgebieden die Nijmegen rijk is. Daar aangekomen lopen we maar liefst anderhalf uur stevig door en vaak trekken we zelfs hardlopend door de bossen! Met het halen en wegbrengen erbij, is je hond een volle ochtend onder de pannen. Je ziet: Mee Met Bobby is meer dan zomaar even de hond uitlaten. Wanneer ik je viervoeter weer bij je aflever, kan hij geen woef of waf meer zeggen!

Maximaal zes honden

Mee Met Bobby is sinds 2008 in Nijmegen de uitlaatservice met een eigenzinnige visie. Dankzij de kleine groepjes van ten hoogste zes honden, krijgt iedere hond de aandacht die hij verdient. En is het veel makkelijker om de controle over de roedel te behouden. Ook onder het rijden, omdat in de Mee-Met-Bobby-bus de honden van elkaar gescheiden zitten. Altijd in een schone bench overigens, want ik maak volcontinu schoon. Zo zitten de honden nooit in de haren en het zand van een ander.

Nu ook hondentraining

Voorjaar 2012 breidde Mee Met Bobby haar dienstverlening uit met bijzondere hondentraining. Wederom een kleinschalige opzet! Mijn vriend trekt onder de naam de Hondenman iedere zondagochtend met vijf cursisten de Nijmeegse bossen in. Tijdens deze Luisterwandeling wisselt hij lopen en gehoorzaamheidsoefeningen met elkaar af. Een leuke en speelse manier om verder te bouwen aan de band met je hond!
op aanvraag
0 recensies
20 km

Hondenschool Kynodogs

Hondenschool in Wageningen

Meer informatie
Kynodogs is een hondenschool die u kan ondersteunen bij de opvoeding van uw hond. We verzorgen cursussen in de opvoeding van pups (jonge en volwassen) en "probleem" honden. Daarnaast is het mogelijk om naast cursussen allerlei leuke workshops te volgen zoals onder andere agility for fun en doggy dance.Ons uitgangspunt bij al onze trainingen is dat plezier voor baas én hond centraal staan. We leren u hoe u hond leert en hoe u het beste uit uw hond kunt halen. De training gaat het beste als de leermethode enthousiasme en motivatie opwekt bij leerling én hond. Daarom hebben wij gekozen om te werken met clickertraining.

Een kleine greep uit ons aanbod;

puppy- en beginnerscursus
gehoorzaamheidscursussen
gedrags- en privetraining
dogfrisbee
hondenmassage/reikie
vuurwerktraining
doggy dance
hond & kind training
agility/behendigheid for fun

Kom voor een vrijblijvende kennismaking naar onze trainingslocatie
Stadion de Wageningse Berg
te Wageningen
zie omschrijving
0 recensies
29 km

CanineCare

Honden training

Meer informatie
Ik geef ook een puppycursus bij u aan huis, dus niet in een groep. Tijdens de puppycursus krijgt u naast praktische training ook onderbouwing met theorie. Een naslagboek over de puppytijd behoort ook tot het pakket. De invulling van de puppycursus bepalen we samen, u stelt dus zelf de leerdoelen op. Tevens mag u zelf aangeven wanneer u de training wilt volgen, doordat ik individueel werk heb ik geen vaste tijden. De puppycursus bestaat in principe uit 10 lessen van een uur en een gratis intakegesprek. Na elke les krijgt u een verslag thuis met de aandachtspunten en behandelde theorie.
op aanvraag
0 recensies
30 km

Marilyn

Dog college en hondenuitlaat

Meer informatie
Als een goede wandeling tot het dagelijks patroon van je beste kameraad hoort, heb je een tevreden hond!!!! De Hondenuitlaatservice van Dogcollege rijdt in Eindhoven en Geldrop.

Als we willen dat onze viervoeters goed in hun vel zitten, dan is naast een goede opvoeding, mentale stimulatie een gezonde dosis beweging zeker zo belangrijk. Maar in de dagelijkse praktijk komt het daar helaas niet altijd van. Het kan zijn dat u door een drukke baan, ziekte en/of kleine kinderen niet toekomt om de park of boswandeling te maken waar onze blaffende vriendjes zo'n behoefte aan hebben.

De kleinschalige hondenuitlaatservice van Dogcollege kan uitkomst bieden.

We maken een ontspannen wandeling van ruim een uur met een kleine groep honden. Omdat de groep klein is, zal een nieuwe hond zich sneller op zijn gemak voelen en de vervoertijd van ophalen en wegbrengen blijft daardoor beperkt. Ook een oudere hond is uiteraard geschikt om mee te gaan en Pups kunnen mee in onderling overleg.

Dogcollege Hondenuitlaatservice staat voor kleinschaligheid, aandacht en veiligheid. Er wordt een vrolijke, stevige wandeling gemaakt met uw hond.

Na een intake bij u thuis zullen we samen bekijken of de hondenuitlaatservice iets is voor uw hond. U kunt op Facebook een kijkje nemen hoe de honden genieten van de wandeling.
op aanvraag
0 recensies
31 km

Richard en Berthina

Cursussen, leuk voor hond en baas!

Meer informatie
Algemene informatie

Onze cursussen zijn voor honden van alle leeftijden. Pups zijn welkom vanaf ongeveer 8 weken als de pup op schema zit met de inentingen.
Wij zijn een door Quiebus goedgekeurde kwaliteitshondenschool.

Bij ons staat het welzijn van de hond centraal. Daarom zijn half-checks, slipkettingen, prikbanden, gentle leaders, halti's, anti-trektuigen etc. bij ons niet toegestaan.
zie omschrijving
0 recensies
31 km

Hondenschool Happy Dogs

Puppycursus Eindhoven, meteen starten !

Meer informatie
Voor een praktijkgerichte puppycursus of gehoorzaamheidscursus kunt u bij ons terecht.

Wij helpen u een team te worden met uw hond, er is niets leuker dan een hond die begrijpt wat u van hem verlangt, en die graag voor u werkt.

bezoek onze website op www.hondenschool.nl voor meer informatie.

Wij hebben geen wachtlijst, u kunt meteen starten !
op aanvraag
0 recensies
31 km

Hondentraining Eindhoven

puppycursus, gehoorzaamheid, speurcursus

Meer informatie
We willen allemaal die "hond uit duizenden", een soulmate, een kameraad voor het leven, die bovendien ook nog geweldig goed gehoorzaamt. Dat doel helpen wij u zeer graag bereiken.
Hoe? Door net wat anders te zijn dan de meeste hondenscholen;

· Indoor- & outdoor-trainingslocatie,

· Honden mogen los tijdens pauze (afgezet terrein),
· De kleinste groepen per instructeur (5-6) van de regio,
· Gratis begeleiding via website, e-mail en telefoon,
· instructeurs (Internationaal) gediplomeerd en onderscheiden,
· De enige hondenschool in de regio met echt individuele aandacht en
persoonlijke begeleiding, dus niet enkel de trucjes leren maar ook iemand
helpen om het gedrag van de hond leren te begrijpen.

Wij kiezen bewust voor kwaliteit en niet voor kwantiteit !
Bij Hondentraining & Gedragscentrum Eindhoven wordt er met kleine groepen cursisten gewerkt. Hoe groter de groep hoe minder aandacht u en uw hond per les zullen krijgen en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Omdat we staan voor kwaliteit blijven de groepen dus klein.

Vanaf oktober t/m maart vinden de lessen binnen plaats. Zo heeft u en uw hond geen last van regen, wind, sneeuw en kou en kunnen de lessen altijd doorgaan!

Hondentraining & Gedragscentrum Eindhoven staat open voor alle hondenrassen en alle baasjes. Wij zullen op basis van het ras van de hond nooit iemand afwijzen.


Wij geven voor honden en baasjes van alle leeftijden. Puppy's zijn bij ons welkom vanaf een leeftijd van 8-9 weken op de puppy-cursus.


Vanaf 15 weken bieden wij gehoorzaamheidscursussen op verschillende niveaus. Je kunt bij ons terecht vanaf het moment dat je puppy in huis komt, tot het moment dat je hond te oud wordt om nog iets actiefs te doen.

U vindt op deze site meer info over diverse , prive-training, gedragstherapie
en het praktijk speuren.
op aanvraag
0 recensies
31 km

Elena Brown

Balto's Buddies

Meer informatie
(Her-)Opvoedcursussen

Puppycursus; een cursus waarbij de nadruk ligt op de socialisatie en begripvorming bij de eigenaar

Jonge honden; Dit is de vervolgcursus op de puppycursus. Hierbij ligt de nadruk op begeleiding van de puberteit en de juiste rangorde in het gezin

Basis cursus; Deze cursus is voor honden vanaf 6 maanden die nog nooit eerder training hebben gehad. Hierbij ligt de nadruk bij het heropvoeden en het herstellen van de juiste rangorde
zie omschrijving
0 recensies
32 km

Anne Middelham

Hondentraining op maat

Meer informatie
Hulp voor baasje biedt hondentraining op maat, in uw eigen omgeving en tijd.
Rode draad is dat ik u help met het herkennen en begrijpen van het gedrag en het karakter van uw hond. www.hulp4baasje.nl
op aanvraag
3 recensies
33 km

Jan R, Ortiz de Haas

Alfa roedel honden services

Meer informatie
Mijn naam is Jinavamsa Jan Reinoud Ortiz de Haas. Mijn vrienden noemen mij Jin. Momenteel ben ik eigenaar van Alfa Roedel Honden Services en bied op maat: roedel gericht hondenuitlaatservice, positief gericht honden training en gedragstherapie. Ik ben opgegroeid in Puebla, Mexico, mijn vader is Mexicaans mijn moeder Nederlandse. Ons gezin was altijd zeer dier gericht en diervriendelijk. Wij hebben thuis altijd honden gehad en de familie heeft een ranch waar wij kinderen, mijn oudere broer en zuster en ik, altijd graag naar toe gingen om te zien hoe er gemolken werd, de dieren verzorgd werden etc. Onze honden waren vrienden, wat vaak sterk afstak tegen de functie die honden bij andere families hadden, waakhonden, politiehonden, werkhonden, jachthonden etc. Wij waren er ook altijd trots op dat wij onze honden en poezen de beste verzorging gaven en zij bijna nooit ziek werden en een hoge leeftijd bereikten! Al met al heb ik al ?spelend? erg veel over honden geleert. Na de middelbare school gingen we in het Noorden des lands studeren in Monterrey, waar ik afstudeerde als Electronic Systems engineer. Daar had ik als student weinig plaats voor een hond maar een Pug (genaamd Chumbis) dat kon! Met haar heb ik eigenlijk geleerd hoe leuk het is om honden trucjes bij te brengen, daar zij een heel bijzondere hond-persoonlijkheid had.
Toen ik afgestudeerd was wilde ik eens proberen om mijn moeders roots te verkennen en de Nederlandse taal goed te leren, en vond al snel een baan in de IT sector Ik, maar na 7 jaar besefte ik dat ik om gelukkig te worden mijn leven moest omschakelen, meer kontakt met mens en dier ipv. computers en techniek. Ik begon me ook te interesseren voor Boeddhisme, Vipassana meditatie (mijn boeddhistische naam is Jinavamsa), ik nam weer een hond, Slush, een mix van Australische Cattledog en Australische Kelpie, en ondervond dat helpen van mens en dier mij bijzonder voldoening gaf, mijn droom was te werken met honden die gehandicapten helpen, zoals blindengeleide honden.
Ik was begonnen als hobby Slush te trainen in honden Frisbee, hij is daar fantastisch in en ik kreeg veel vragen van andere hondenliefhebbers over hoe ik met hem trainde en ik vond mezelf opeens bezig met het coachen van mensen hoe ze hun hond moesten trainen om gedragsproblemen op te lossen, ik begon mensen die honden met gedragsproblemen hadden te begeleiden en zo begon mijn hondenuitlaatservice. Alfa Roedel Hondenuitlaatdienst Amsterdam ben ik begonnen op een fiets, dan een Apollo Gazelle bakbrommer (dat ik nog steeds gebruik af en toe om de honden uitlaten), dan een auto en nu een bus.
Doordat ik in aanraking kwam met problemen waar ik geen raad mee wist , ben ik mij verder aan het specialiseren. Op dit moment ben ik een gediplomeerd hondentrainer en studeer verder voor de gedragstherapie bij het Cursuscentrum Dierenverzorging Barneveld, waar ik tot mijn vreugde van Gerda en Ad Doedoe technieken leer die gebaseerd zijn op het begrijpen van het wezen van de hond en niet op dwangmiddelen. Honden van de Alfa Roedel zijn gekenmerkt voor zeer social zijn, energiek, speels, eerlijk en liefe honden.
Ik werk op weekdagen in mijn hondenuitlaatdienst, en in mijn vrije tijd doe ik een internship bij Hondenschool Banjer waar ik iedere week een groep puppies train.
op aanvraag
0 recensies
34 km

Sasja Lokerse

Gehoorzaamheidstraining 10lessen 50euro

Meer informatie
Puppycursus en gehoorzaamheidstraining gespecialiseerd in de zogenaamde moeilijke rassen en gedragsproblemen persoonlijke begeleiding 10 lessen 50euro
zie omschrijving
0 recensies
34 km

Hondenvereniging Den Dulvert

gehoorzaamheidscursus ook priveles

Meer informatie
Wilt u een goed luisterende hond, die komt als u roept, die netjes naast u loopt als u met hem gaat wandelen, die blijft wachten als u even iets anders moet doen, die zich sociaal gedraagt naar andere honden en mensen, kortom een fijne hond waaraan u veel plezier beleeft, dan bent u op het goede adres. Wij leren u namelijk hoe u dat samen met uw hond kunt bereiken. 10 lessen voor 50,00 euro
zie omschrijving
0 recensies
34 km

Dewi van den Bossche

Hond van Pavlov.nl

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
op aanvraag
0 recensies
35 km

Jeremy Appeldoorn

Bestamor uitlaat en oppasservice

Meer informatie
Ik ben Jeremy Appeldoorn en de eigenaar van Bestamor. Ik heet u welkom op de site van Bestamor!

Bestamor is opgericht om uw speciale viervoeters van alle benodigdheden te voorzien. Ik verzorg uw honden, laat ze uit, geef ze eten en zorg ervoor dat ze altijd een vriend hebben die ze mee neemt op avontuur.

Kortom, bij mij staan uw honden op de eerste plaats en zullen ze alles krijgen wat ze ook van u verwachten. Bestamor draait op vertrouwen, kennis en respect en dat zult u merken in de service.
op aanvraag
0 recensies
35 km

Bello

Bello, voor hond, kat en mens

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.
op aanvraag
0 recensies
36 km

Frank Feijen

Puppycursus-Hondentraining, Heropvoeden.

Meer informatie
Beschrijving

Professionele Hondentrainer, ruim 20 jaar ervaring, ook als instructuur bij de koninklijke Nederlandse politiehond Vereniging , en Nederlandse Bond voor de Diensthond tevens instructeur speurhondenvereniging IPO en SPH.

Ik leer u d.m.v privé training het beste uit u en uw hond te halen
tarief : 25,00 per uur op locatie in Veldhoven
tarief : 30,00 per uur op locatie bij u thuis, omgeving Eindhoven, Veldhoven, Best, son en breugel,

Een hondencursus kost al gouw 100 tot 130 euro voor 10 lessen (met 10 honden en een instructeur)
ik leer u en de hond het zelfde in 4 a 5 lessen met het voorddeel, niet op vaste tijden dus waneer u kunt, eventueel op thuislocatie dus geen verre autoritten en uw auto niet onder de hondenharen.

Aarzel niet en bel 0681203091

Trefwoorden: hondenschool, puppy, puppie, pup, pups, les, cursus, puppycursus, puppiecursus, training, puppytraining, hond, hondencursus, speuren, praktijkspeuren, speurles, speurhond, hondentraining.


Kenmerken

Specialiteiten:
Puppycursus Hondentrainen

Type:
Training of Cursus
€ 25,00 p.u.
0 recensies
36 km

Kim Berends

Hondentrainingen aan huis!

Meer informatie
Je kunt bij mij terecht voor:

-Privéles met je puppy of volwassenhond, bij jou thuis of in je omgeving (park, bos, enz..)

-Gedragsbegeleiding, ik kom je helpen met het vinden van een oplossing voor ongewenst gedrag.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kijk op: www.hondentrainingenkimberends.nl of stuur een e-mail naar kim.berends@hotmail.nl
op aanvraag
0 recensies
36 km

Monique Boss

Hondenschool & gedragstherapie LUPO

Meer informatie
LUPO een goed idee!
Ik ben een gediplomeerd gedragsdeskundige.
Opleiding o.a. bij Turid Rugaas.
Voor hond vriendelijke opvoedcursussen voor puppies t/m volwassen honden.
U gaat leren communiceren, want commanderen is echt niet nodig!
U leert n.l. de hondentaal, de enige taal die de hond begrijpt, waardoor de opvoeding makkelijker en veel logischer wordt.
U en uw hond begrijpen elkaar!
Dat verdient uw hond toch ook?

Vertoont uw hond probleemgedrag?
Ook dit is vaak goed op te lossen door een bezoek bij u aan huis.
Een bezoek welke u een hondenleven lang plezier geeft!

Voor meer informatie kijk gerust eens op de site, bel of mail.
op aanvraag
0 recensies
36 km

Odie Asten

Honden training

Meer informatie
U kunt contact met mij opnemen middels bovenstaand telefoonnummer. Ik vertel u dan graag meer over mijn mogelijkheden.
op aanvraag
0 recensies
40 km

Samantha van Gils

Uitlaatservice en meer?

Meer informatie
Mijn naam is Samantha van Gils, ik ben geboren op 14 september in het jaar 1990. Mijn ouders hebben altijd al dieren gehad, honden, katten, cavia`s, konijnen en vogels en later kwamen hier ook nog paarden bij. Werken met dieren was voor mij dan ook vanzelfsprekend en erg leuk om te doen. Ik geloof dat mijn passie voor dieren gewoon met de jaren mee is gegroeit, dus toen ik bijna klaar was met mijn vmbo opleiding was het ook niet zo raar dat mijn beroepskeuzetest een enorm hoog cijfer gaf bij Dierverzorging.

Na mijn vmbo ben ik dus verder gegaan met de opleiding Dierverzorging (Dierenhouderij & Manager Dierverzorging) op het prinsentuin college in Breda. na 2 jaar heb ik daar weer een keuze moeten maken welke richting ik op wilde, paravetarinair (dierenarts assistent), dierenspeciaalzaak, trimmen, zorgboerderij of trainen. Ik wist op dat moment zeker dat het trainen werdt. Ik heb zelf namelijk border collies en wat is er nu leuker om te weten hoe ik ze nieuwe dingen aan kan leren en wat hun lichaamstaal is!? zo gezegt is zo gedaan. We kregen in deze 2 jaar de keuze om ook de certificaten hondentrainer en hondengedragstherapeut te halen als we wat extra werk zouden verichten.Natuurlijk heb ik ook dit gedaan om ook maar zoveel mogelijk te weten te komen over het gedrag van onze honden en katten!

Na 4 jaar hard te hebben gewerkt heb ik dan eindelijk mijn Diploma + Certificaten in de wacht gesleept. Daarbij ook Dieren EHBO en BHV.
op aanvraag
0 recensies
41 km

Gebruikers over hondencursus (0)

No comments yet!

Post a comment


Google
 
© Handigemensen.nl 2014 - Voorwaarden & privacybeleid